Over mij

Daniëlla de Bont ondernemend kunstenaar Creatief op Locatie
Daniëlla de Bont

Voor mij als klein meisje was al snel duidelijk dat er creatief veel mogelijk is in het leven. Via een creatief wandelpad is er een moment gekomen waar het vertrekpunt in ondernemers land zichtbaar was geworden.

Vanaf 2012 ben ik als ondernemend kunstenaar gestart. Creatief op Locatie, creatieve workshops op locatie. Autodidact in de kunsten van bloemen , schilderen en edelsmeden ging ik met de wandelroute in mijn hand op pad.

In 2014 heb ik mijn certificaat voortraject Beeldend gehaald op de Fontys Academie Beeldende vorming te Tilburg. De bedoeling was om les te gaan geven, een verkeersongeluk besloot anders. Na een periode van revalidatie, kon ik mijn wandel schoenen weer aan…

Het atelier is gebouwd. Vanaf toen ben ik als Art Clay Silver instructeur les gaan geven in mijn atelier en op locatie. Het grint pad werd een verhard pad waardoor de snelheid in het ondernemen toenam. Vele mooie mensen heb ik mogen ontmoeten in het atelier en op bijzondere locatie les gegeven. Zo heb ik een zilver workshop mogen verzorgen tijdens een TV programma bij SBS en ook in het prachtige Museum Volkenkunde les gegeven. Het warme welkom tijdens de bedrijfsuitjes is nog steeds een feestje. De unieke privé workshops waar we samen een herinneringssieraad maken leveren vaak bijzondere en mooie ontroerende verhalen op.

Mijn pad heeft geen finishlijn maar wel een richting en dat is vooruit.

JIJ, jij bent welkom op mijn wandelpad.

Daantje.