atelier in kaatsheuvel

Kunst in huis

Creatief op Locatie is van alle markten thuis.

Met alle kunst in huis zijn we de uitdaging aan gegaan om een net wat andere workshop aan te bieden dan de meeste mensen kennen.

Het streven is ook om zoveel mogelijke met natuurlijke materialen te werken. Je kunt bijvoorbeeld met hout, leer en klei de meest unieke vormen maken. Door deze materialen met elkaar te combineren, creëer je een uniek kunstwerk wat je triggered om van dichtbij te willen zien. Een vraag hoe het gemaakt is ligt daarna voor de hand.

Talent

Je hoeft geen talent te zijn om een prachtig kunstwerk te creëren. Wij leren je de technieken en desgewenst met ondersteuning van hulp materialen, zal iedereen versteld staan van zijn eigen resultaat.

Wij werken graag duurzaam

Ben je niet opzoek naar een doorsnee workshop, dan is dit de uitdaging die je wel aan zal spreken.

Het zilver waarmee gewerkt wordt gewonnen uit de foto en de film industrie. De ovens die we gebruiken tijdens de workshop worden aangestuurd door zonnenpannelen.


Z!LVER bedrijfsuitje op locatie

Ben je opzoek naar een bijzonder leuk creatief bedrijfsuitje met een persoonlijk en uniek eindresultaat? Stop dan met zoeken!

Een zilveren sieraad maken? Iedereen kan hier aan mee doen. Deze zilver workshop geeft het bedrijfsuitje speciale gouden glans.

Graag denk ik met je mee. De workshop wordt speciaal op maat gemaakt passend bij uw bedrijf. De workshop is te boeken op locatie voor groepen vanaf 12 personen.

  • Een unieke zilveren herinnering.
  • Iedereen kan het.
  • Niet met lege handen naar huis.

De workshop wordt verzorgd door een gediplomeerde Art Clay Silver instructeur.