Maori stijl

De Maori zijn de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland. De Maori stijl heeft veel gekrulde figuren die elk hun eigen betekenis hebben. Deze figuren vertellen samen een verhaal, moko genoemd. Elk persoon heeft zijn eigen combinaties van symbolen. Door de moko kon men zien wie de persoon was, en wat zijn rol in de maatschappij was.  De Maori stijl heeft inmiddels de westerse wereld bereikt. De Maori stijl maakt de mens uniek, ieder mens is uniek.

De voorwerpen die bij ons in Maori stijl worden beschilderd zijn ook uniek. U bent uniek

  • ieder maakt een eigen vlak verdeling
  • ieder mengt zijn eigen kleuren pallet
  • ieder bepaald zijn eigen symbolen
  • ieder bepaald zijn eigen stippelpad

Talent

Je hoeft geen talent te zijn om een prachtig werkstuk te creëren. Wij leren je de technieken en desgewenst met ondersteuning van hulpmaterialen, zal iedereen versteld staan van zijn eigen eind resultaat.

WORKSHOP

Tijdens deze ca. 4 uur durende workshop voorzien we het des gewenste voorwerp van  gesso. Daarna we gaan een vlakverdeling aan brengen op het voorwerp zodat er een speels vlakken patroon ontstaat. Deze vlakken worden naar eigen kleuren pallet beschilderd met terugkerende kleuren. Daarna worden er symbolen op de gekleurde vlakken aangebracht waardoor uw eigen verhaal tevoorschijn komt. We sluiten het verhaal af met een stippelpad en een vernislaag. Uiterraad drinken we tussendoor gezellig wat met elkaar. Een mooi verhaal is ontstaan.


Z!LVER bedrijfsuitje op locatie

Ben je opzoek naar een bijzonder leuk creatief bedrijfsuitje met een persoonlijk en uniek eindresultaat? Stop dan met zoeken!

Een zilveren sieraad maken? Iedereen kan hier aan mee doen. Deze zilver workshop geeft het bedrijfsuitje speciale gouden glans.

Graag denk ik met je mee. De workshop wordt speciaal op maat gemaakt passend bij uw bedrijf. De workshop is te boeken op locatie voor groepen vanaf 12 personen.

  • Een unieke zilveren herinnering.
  • Iedereen kan het.
  • Niet met lege handen naar huis.

De workshop wordt verzorgd door een gediplomeerde Art Clay Silver instructeur.